Bön

På söndagar samlas vi till bön en timme före gudtjänsten (i samtalsrummet vid expeditionen) i Skogakyrkan.

Andra tillfällen för bön hittar du här intill, i Almanackan eller i Gemenskapsgrupperna.

Vi ber bl.a. för inkomna böneämnen, böneämnen som nämns, varandra och människor i vår närhet. Vi tackar även för allt Gud gör. För dig som vill, finns möjlighet till personlig förbön.

Vill du veta mer, talar du lättast med Stojan Gaijicki.

Använd sidoingången till höger om stora entrén.
Välkommen!

Skicka in ett böneämne